Oh persze… Hiszen Magyar Péter nem tud hibázni!

2024. április 23. 19:33

A baloldal új csillaga pedig kedvenc műfajában, vagyis kommentben reagált.

2024. április 23. 19:33
Protestors Gather In Budapest On The Anniversary Of The 1848/49 Hungarian Revolution - Peter Magyar
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Magyar Jelen

Fotó: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

„»Oh persze…« – írta Magyar Péter, amikor kiderült, hogy amit a saját közösségi oldalán megosztott, az egész egyszerűen nem igaz. Csak részben, hiszen az általa bemutatott Magyarország képe ott él sok tízezer magyar fejében. Elhiszik, hogy azokon a megosztott képeken a vidéki Magyarország látható, mert szerintük az csak ilyen lehet. Magyar Péter pedig éppen erre a kontrollálatlan, zsigeri érzelemre játszik rá, ez ugyanis szavazatot jelent neki. Ebben az esetben azonban ez szemfényvesztés, egyszerű csalás. Mint amikor a baloldal stadionozott mindenért, vagy éppen moldáv kórházakat mutogatott, hogy a magyarországi egészségügyi intézmények helyzetét reprezentálhassa.

Ezt is ajánljuk a témában

Tény, a jobboldali fordulatot hirdető Magyar eddig csupa balos figurával és kétes hírű alakkal vette körbe magát, miközben minden jobboldali szereplőtől igyekszik elhatárolódni.

A magyar vidéken persze valóban sok a probléma, és rengetegen vannak, akik hosszú évek vagy akár évtizedek óta küzdenek ezek ellen.
Sokan, akik évek, évtizedek óta igyekeznek felhívni a figyelmet az elvándorlásra, a vidéki Magyarország elnéptelenedésére. Az országban jelen lévő demográfiai válságra, vagy a közbiztonság egyes vármegyékben tapasztalható tarthatatlan állapotára, vagyis leginkább hiányára. Csupa olyan dologra, amiről Magyar Péter szintén nem beszél. Mint például az országot elárasztó migránsmunkások tömegei által generált problémák. Vagy a magyar ipar és a mezőgazdaság helyzete, előbbit éppen kínai kezekbe szervezi ki a Fidesz utóbbi kárára, kiváló magyar termőföldeket is beáldozva. Mégis azt várja el Magyar Péter és a hívei, hogy ezek az emberek, pártok dobják félre az elmúlt éveiket, küzdelmeiket és vízióikat az országról.

Hiszen ő, vagyis Magyar Péter, amikor a NER 14. évében elvesztette minden – állami – bevételi forrását, gyorsan meg is világosodott hazánk állapotáról.

Ehhez pedig, ha kell, tilosban jár, airsoftpályát fényképezgetve és mutogatva a magyar vidékként.

Ezt is ajánljuk a témában

És a legszomorúbb az egészben, hogy mint említettem, valóban lenne mit megmutatni onnan, persze ki megy be szívesen egy szabolcsi vagy borsodi cigánysorra? Komló valóban kényelmesebb ebből a szempontból. Könnyebb egy ilyen képsorozatot kitenni, mint elmenni egy jogtalan kilakoltatáshoz. Minek valódi teljesítmény, ha elég a show?”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­ö­­­g­­­ö­­s­ ­­l­­­á­­n­­y­o­­­k­­ ­v­­á­­­r­­­n­a­k­­­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
catalina11
2024. április 24. 12:45
Tény, a jobboldali fordulatot hirdető Magyar eddig csupa balos figurával és kétes hírű alakkal vette körbe magát, miközben minden jobboldali szereplőtől igyekszik elhatárolódni... Hiszen ő, vagyis Magyar Péter, amikor a NER 14. évében elvesztette minden – állami – bevételi forrását, gyorsan meg is világosodott hazánk állapotáról."
google-2
2024. április 24. 09:57
Átverés, szemfényvesztés, szuggerálás - ebben utaznak Magyar futtatói. A jobboldalról is sikerült kihalászniuk a rájuk legjobban hasonlítót, a kakukkfiókát. Vigyék, élvezzék!
Tehetős Totó
2024. április 24. 04:35 Szerkesztve
Fostok ti tóramászó, mert a soros megváltótokról egyre inkább kiderül, hogy szarból lett fos. Különben szerinted egy aktív kampányban hallgatni kéne, mint ti a Gergő korruptságáról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!