Újabb nagyberuházást jelentett be Lázár János

2024. május 01. 14:56

Az új egyetemi épületről folytatják a társadalmi egyeztetéseket.

2024. május 01. 14:56

Nyitókép: MTI/Vajda János

Lázár János építési és közlekedési miniszter közösségi oldalán jelentette be, hogy 

megkezdődhet a Pázmány Campus beruházás! 

Ezt is ajánljuk a témában

„Megsemmisítette a Kúria a Magyar Rádió egykori épületeire kimondott változtatási tilalmat, amivel a VIII. kerületi önkormányzat akadályozni próbálta az egyetem és kerület fejelsztési terveket” – ismertette a miniszter.

Folytatódnak a társadalmi egyeztetések

Lázár János a bejegyzésében arra is kitért, hogy a társadalmi egyeztetést folytatják. 

„Számunkra fontos, hogy a helyiek mondják el, hogy az új egyetemi épület környezetében hogyan újuljanak meg a homlokzatok, az utcák, a parkok. A célból nem engedünk, de ez oda vezető útról továbbra is tágyalunk” – sorolta.

Egyetemet és békét!”

 – zárta a posztot a tárcavezető.

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:09
🍓 ️ ­­­I­­g­­a­­z­­­i n­­i­­m­f­­o­­­m­­á­n­­­i­­­á­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
darling
2024. május 02. 23:27
Ha a ballib városvezetés megvalósítana valamit, akko nem lenne mit megígérni a következő ciklusra!
Bastyaelvtars
2024. május 01. 20:10
Milyen szép is az amikor a NER es intézményekre van lóvé miközben 650mrd értékben leallitottak nagyberuhazasokat. Kórházak iskolák utak felújítása... Ez a NER
Ez D-dúr és e-moll
2024. május 01. 18:37
"I feel the earth move under my feet ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. május 01. 18:28 'Élvezed, hogy aljasabbra süllyedsz és hitványabbul tolod, mint a leglepukkantabb gyurcsányista zakoták valaha is? ' Vádold azzal az ellenfeled, amit te magad teszel!" Ezt éppen ti művelitek, méghozzá olyan erkölcstelen módon, ami nemhogy a véresszájú kommunisták, de még a bűnözők között is párját ritkítja. Mikor történt utoljára olyan Magyarországon, hogy egy politikus társadalmi egyeztetést hirdetett, majd szemrebbenés nélkül kifejtette, ezt ő úgy képzeli el, hogy "A célból nem engedünk, de ez oda vezető útról továbbra is tárgyalunk."? (Magyarul: Lázár azt mondja, az lesz, amit én akarok, hogy hogyan azonosultok vele és szolgáljátok az akaratomat, azt a fantáziátokra bízom.) Akinek ettől a lelkiismeretlen pofátlanságtól nem forr fel a vére, az vagy agyhalott vagy még Lázárnál is romlottabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!