Késelés Soroksáron: halálra szúrtak egy ukrán férfit

2024. május 01. 06:49

Kazah férfi volt az elkövető.

2024. május 01. 06:49

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A police.hu arról ír, hogy dulakodás közben leszúrtak egy férfit a főváros XXIII. kerületében, Soroksáron szerdán hajnalban. A férfi a helyszínen életét vesztette, az elkövetőt elfogták a rendőrök – ezt a Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte.

Mint írtk: éjfél után nem sokkal érkezett a bejelentés, amely szerint két férfi összeverekedett, és egyikük vérzik. Úgy tűnik,  a Nagykőrösi úton található egyik épületben egy 44 éves kazah állampolgárságú férfi 

szóváltás és dulakodás után többször megszúrt egy 48 éves ukrán állampolgárságú férfit. 

 Mint kiderült, a megszúrt férfi a helyszínen életét vesztette. Az elkövetőt a rendőrök a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van.

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gebsi1
2024. május 07. 05:47
A sajnálatos esemény valójában a Waberers, Nagykőrösi úti telepén, a sofőr pihenőben történt.
tamasib31
2024. május 02. 12:55
Mint soroksári lakos kicsit kötözködnék: "A Nagykőrösi úton található épületben" Soroksáron a Nagykőrösi út a kerület szélén 3km-t fut. A Nagybani piacot jelenti (esetleg OMW kút vagy meki) nagyon távol a lakott részektől. Ennek azért lássuk be nincs köze Soroksárhoz, azt leszámítva, hogy éppenhogy a területén belül van. Elvárható lenne, hogy ne a kerületet kössék össze a bűnténnyel, hanem azt a komplexumot ahol történt a bűncselekmény. Éppúgy hogy az M5 autópálya is pl Soroksár területén megy át, de ilyenkor sem az adott önkormányzati területet írják le a hírekben hanem az utat és a kilométerkövet esetleg.
Málaga21
2024. május 01. 20:25
Na, ez se fog már bevonulni.
victory
2024. május 01. 19:04
Vajon min vitatkoztak össze?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!