Menczer Tamás: Magyar Péter is bele fog állni a földbe (VIDEÓ)

2024. május 05. 19:00

Nincs új a Nap alatt Magyar Péter kapcsán, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint.

2024. május 05. 19:00
null

Nyitókép forrása: Menczer Tamás Facebook-oldala

Menczer Tamás volt a Mandiner Reakció vendége, ahol a közelgő EP-választások tétje mellett a Magyar Péter-jelenségről is elmondta a kendőzetlen véleményét.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a beszélgetés során felidézte, hogy Magyar Péter új pártjának adatkezelési tájékoztatójában megjelent, egy a Bajnai Gordon-féle DatAdat csoporthoz kötődő cég neve is, amelyet ugyan Magyar Péterék gyorsan el is tüntettek a honlapjukról, később mégis újra felbukkant a Bajnai-szál Magyar Péter szerveződése körül. Ugyanis kiderült, hogy többek között egy közös székhelykapcsolat és egy ciprusi offshore cég is összeköti Magyart a korábbi baloldali miniszterelnökkel.

Ismerős sorminta

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a Magyar Péter körül kibontakozó folyamatok kapcsán, ismerős sorminta figyelhető meg.

Ő ugyanebbe a sorba illik, ugyanazok vannak mögötte, mint akik Márki-Zay mögött is voltak 

– mondta Menczer Tamás, majd hozzátette, hogy „erről a Momentum sokat tudna mesélni”. Nincs új a Nap alatt Magyar Péter kapcsán sem a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint.

Ez történt eddig is. Külföldi irányítók és baloldali hype. Ez volt a Momentumnál: bumm, beleálltak a földbe. Márki-Zay Péternél ugyanaz: bumm, beleálltak a földbe. Most épp Magyar Péteren a sor és akkor majd jön a következő csalódás.

– tette hozzá.

A Menczer Tamással készült teljes beszélgetést itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 260 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. május 06. 20:03
kunfia1 21:44 A korlátlan lehetőségek országa vagyunk, még ha egyes avitt keresztények berzenkednek is ez ellen: "37. Azt tapasztaljuk, hogy kevés kiválasztott ember aránytalanul nagyobb mértékben részesedik a javakból, mint ... egy törekvő, de „jó” kapcsolatokkal nem rendelkező polgár. Ez a jelenség olyan méreteket ölt, hogy amennyiben a fennálló jogrend, és az annak érvényesítésére szolgáló intézményrendszer keretei között nem bizonyítható a törvényszegés, kiderül, hogy a jogrend és az intézményrendszer nem képes érvényt szerezni az erkölcsi elvárásoknak. 117. Manapság nincsenek szabadon elfoglalható földek, mint a római korban, azonban vannak uniós források. Azt tapasztaljuk, hogy az uniós pénzek egyesek számára úgy állnak rendelkezésre, mint a rómaiaknak a frissen hódított földek. Ez olyan ... vállalhatatlan része a mai magyar közéletnek, amit a keresztény értelmiség nem tud és nem is akar tovább magyarázni." http://www.keesz.hu/content/dokumentumok/ujra_neven_nevezzuk.pdf
Namond
2024. május 06. 04:57
A hülyeség és alkalmatlanság legújabb mennyisége a menczer, ami nem kevés. Sajnos a kormány agitátorai egyre inkább menczeresednek. Bár a bulvár rajongó, Hajdú Péter nézők élvezik az akár kisebb-nagyobb jogsértő baromságokat.
orrban
2024. május 06. 03:13
Fizessetek szépen tolvaj hazug ciganygecik!!:DDDD Az eljárást a 2022-es választásokat megelőző, a „tömeges sms-kampányra” vonatkozó hazugságok miatt indították az érintettek. Bajnaiék a Media1.hu-nak küldött mai, szerdai e-mailje szerint a Fővárosi Törvényszék elrendelte a cikkek elérhetetlenné tételét és fejenként 2 millió forint sérelemdíjat állapított meg a felperesek részére. A Mediaworks felületei a vitatott cikkekben valótlanul állították az ítélet szerint, hogy: a Datadat adathalász tevékenységet végez; a Datadat álprofilokkal és bérkommentekkel segíti az ellenzék kampányát; a Datadat illegális adatbázist épített 1 millió választópolgárról; és nekik SMS-t küldött a választásokat megelőzően. ugyanebben az ügyben a Datadat és a felperesek már nyertek jogerősen pert az Origo, és első fokon az Index ellen. Több további bírósági eljárás még folyamatban van.
orrban
2024. május 06. 03:09
És amikor a magyargyűlölö nácikat torkon szarja a valóság:DDDDDDDDDDDDDd 18 fideszes médium ellen nyert pert egyszerre Bajnai Gordon és a Datadat Ezúttal a Magyar Nemzet és 17, a kormánypárti KESMA-hoz tartozó megyei hírportál veszített pert. Többmilliós sérelemdíj fizetésére kötelezték a kormánypárti médiaholdingot és le kell törölni a jogsértő, valótlan tartalmakat az első fokú ítélet értelmében. A Fővárosi Törvényszék keddi, első fokú ítéletében Bajnai Gordon volt miniszterelnöknek és a Datadat cégnek adott igazat a kormánypárti Magyar Nemzet és a Fidesz-közeli Mediaworks / KESMA 17 megyei hírportáljával, a sonline.hu, bama.hu, baon.hu, beol.hu, boon.hu, duol.hu, feol.hu, heol.hu, kemma.hu, kisalfold.hu, nool.hu, szoljon.hu, szon.hu, teol.hu, vaol.hu, veol.hu, zaol.hu honlapokkal szemben. Az eljárást a 2022-es választásokat megelőző, a „tömeges sms-kampányra” vonatkozó hazugságok miatt indították az érintettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!