Nyíltan összefogott a Válasz Online a Partizánnal

2024. május 03. 21:21

Ettől függetlenül a Válasz Online szerint „pénzmozgás nincs és nem is lesz szerkesztőségeik, kiadóik között”.

2024. május 03. 21:21

Nyitókép: YouTube

A Válasz Online elfogadta a Partizán felkérését, így a két szerkesztőség együttműködése keretében a Válasz újságírói a választási szezonban, május 6-tól június 13-ig az audiovizuális médiában kizárólag a Partizán képernyőjén lesznek láthatók elemzéseikkel és saját sztorikkal – szúrta ki a Media1.

Az érintettek közölték, hogy az „együttműködés célja a minőségi tájékoztatás, az érdeklődő közönséghez való minél hatékonyabb eljutás”.

Azt is hangsúlyozták, hogy „pénzmozgás nincs és nem is lesz szerkesztőségeink, kiadóink között”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­I­­g­­a­­­z­­i n­i­­­m­­­f­­o­m­á­­­n­­i­­­á­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Lajoss
2024. május 08. 21:53
…és akkor mi van? 🤷‍♂️
zakar zoltán béla
2024. május 04. 12:28
Simicska úgy megörült, hogy egyszerre 4 veszprémi mignont kapott be Szerető Szabolcs pincérkedése mellett Sámán Olga tálcájáról...
catalina11
2024. május 04. 07:46
A Válasz Online elfogadta a Partizán felkérését, így a két szerkesztőség együttműködése keretében a Válasz újságírói a választási szezonban, május 6-tól június 13-ig az audiovizuális médiában kizárólag a Partizán képernyőjén lesznek láthatók elemzéseikkel és saját sztorikkal – szúrta ki a Media1. Az érintettek közölték, hogy az „együttműködés célja a minőségi tájékoztatás, az érdeklődő közönséghez való minél hatékonyabb eljutás”. Stumpf-Gulyás paktum!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!