Újabb szegletét csábítaná el a baloldalnak Magyar Péter

2024. május 03. 18:16

A baloldal üdvöskéjévé avanzsált politikus pártjához majdnem becsekkoló fővárosi polgármesterjelölt a migrációval és a gendertémákkal kapcsolatban is egyértelműen közölte a véleményét.

2024. május 03. 18:16
null

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

„Magyar Péter hivatalosan is bejelentette, hogy a David Pressmannal rendszeres kapcsolatot tartó, a migránsok szabad beáramlása és a genderideológia mellett kampányoló aktivista, Lajos Béla lesz a polgármesterjelöltje a VII. kerületben” – írta meg csütörtöki cikkében a Metropol.

Emlékezetes: Magyar Péter május 1-jén jelentette be, hogy három jelöltet indít Budapesten. Ez az egyik lehetőség arra, hogy a Tisza Párt is jelen legyen a Fővárosi Közgyűlésben. 

Újabb szegletét csábítanák el a baloldalnak?

Mint a Metropol kiszúrta: Magyar Péterék egyik jelöltje Lajos Béla, a VII. kerületi LMBTQ egyesület, a Színes Erzsébetváros elnöke lett volna, akinek tevékenységét a lap szerint „már többször, több alkalommal támogatásáról biztosította David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. Nézeteik ugyanis szinte teljesen átfedik egymást”.

Pressman, Lajos Béla. Fotó: Metropol.hu
Pressman és Lajos Béla. Fotó: Metropol.hu

És mivel a lap szerint Magyar Péter VII. kerületi választottja a közösségi médiában is nagyon aktív, gyorsan kiderült: Lajos Béla többek között a migrációs és gendertémákban is félreérthetetlenül kifejtette már véleményét (lenti kép).

Lajos Béla kiállása a migráció és az LMBTQ-témák mellett. Fotó: Metropol.hu
Lajos Béla kiállása a migráció és az LMBTQ-témák mellett. Fotó: Metropol.hu

Fordulat! Nem Magyar Péterék pártjának színeiben indul Lajos Béla

Aztán jött a fordulat. Mint a Színes Erzsébetváros csütörtöki posztjából kiderült: mégsem Magyarék színeiben indul Lajos Béla.

Mint írták: „A Magyar Péter vezette Tisza Párttal közösen kezdtünk tervezni az elkövetkező hetekre. A folyamat során láttuk azt, hogy közösen erősebbek lehetünk, de azt is láttuk, hogy Erzsébetvárosban a Színes Erzsébetváros közössége nagyon erős”, ezért úgy vélik: „a Színes Erzsébetváros június 9-én és az azt követő időszakban is önállóan kell kiálljon” (lenti bejegyzés).

Karácsony és Kunhalmi már az első jelöltre is morcosan reagált

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: Karácsony Gergely már Tisza első jelöltjének sem örült. A főpolgármester Facebook-bejegyzésében reagált a Tisza XVIII. kerületi jelölt indítására. Kunhalmi Ágnes is a Facebookon bírálta Magyarék jelöltállítását. Kiemelte, nem hagyja, hogy a Fidesz „örömtáncot járjon” a kerületi szavazók megosztásával. A két politikus véleményéről itt írtunk korábban. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­I­­g­­­a­­­z­i n­i­­­m­­­f­o­m­­­á­­­n­­­i­­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
gondolkodomnehari
2024. május 05. 03:15
Bevallom, a Puzsèr - Magyar videót vègigszenvedtem, mert hátha elmond vègre valami program szerűt is, de semmi új, pedig volt ideje bőven, az az egy dolog mègis volt! Meglepően sokat áradozott Macron-ról, egyfajta pèldakèp neki, mint valami rajongó tini. Ráadásul, mintha alapból koppintaná. Macron is civilekből verbuválta össze az embereit.. Mostanra meg már Ő a legeszelősebb háborúpárti egèsz Európában. Hm, ez azèrt elgondolkodtatott.. Vègül is, pszicho = pszicho ..ès most mèg ez a szivárvány vonal is.. Lehet, kerìtèsbontás is lesz a határon lassan..? Gondolom, van az a pènz.. 🇺🇸 💲💲💲
syphax-2
2024. május 04. 08:53
ÓH MILLY' ÉDESS EZ A LALIBÉCI.....ESZEM A SZIVIT AHOGY NEGÉDESSEN MOSOLLLYG' A PRÉSEMBER BALJÁN. MEG KÖLL A SZIVNEK HASADNIA...... KÉPCIM: "BUZERÁNS LOTYÓK EGYMÁS KÖZÖTT"
evpus
2024. május 04. 05:46
Undorító buzeráns.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!