„Tudod mi a legjobb, amit Szlovákiában csinálhatsz? Elhagyni az országot” – északi szomszédunkon nevet az Instagram népe

2024. május 01. 07:47

Egyre gyakoribb a jelenség.

2024. május 01. 07:47

Nyitókép: Instagram

Egyre gyakrabban találkozunk az interneten olyan tartalmakkal, amelyek Szlovákia elhagyására buzdítanak. Ennyire rossz lehet ott élni? Az ék egyszerűségű, pár másodperces videókon pár vágást látunk arról, hogy valaki autóval, majd repülővel távozik Szlovákiából.

Ön szerint mi ez az egész?

Íme, az egyik rejtélyes poszt:

 

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. május 01. 23:39
VeraMayer 2024. május 01. 09:40 "Kevés helyen hagyják annyira békében az embert, mint Szlovákiában. Tapasztalatból beszélek. " Malina Hedvig és a benesi dekrétumok által sujtott magyarok nem így tapasztalják :-(
ambaracurjan
2024. május 01. 18:22
Valszeg a mostani világ legnyugalmasabb részén élünk itt Közép-Európában. Meg kéne becsülni, nem folyton nyafogni.
vizesnyolcas
2024. május 01. 15:25 Szerkesztve
Ha ezek a videók Fico megválasztása után keletkeztek, akkor ezek csak az ottani libsik hangulatkeltő próbálkozásai..
Felvidéki MAGYAR
2024. május 01. 10:26
Ez egy nulla, szenzációhajhász cikkecske. Az a rövid videó meg ... Ugyan már! Én itt, a Felvidéken élek, ide születtem és eszemben sincs innen bárhová is elköltözni! Rengeteget vagyok Magyarországon, a rokonaim egy része a kitelepítések idején sajnos oda került. Semmivel sem jobb Magyarországon élni. Mondom ezt úgy, hogy a tótok b.sztatása állandó! És? Kit érdekelnek, és egyébként is, kik azok a tótok? Szomorúbb attól vagyok, hogy Csonkahon legalább fele, nem tud az elszakított magyarok életéről semmit, vagy csak nagyon keveset! Többször "leszlovákozzák, lerománozzák" a magyarságukat keményen őrző magyarokat! Végezetül - mi nem megyünk innen sehová, menjenek csak nyugodtan a tótok. Ez itt MAGYAR FÖLD és számunkra mindörökre az is marad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!